BB_Hunter mnie zwą i mówią że jestem murzynem od środka... ale mniejsza o to. Zapraszam do oglądania i komentowania mojego filmiku z beatbox'em.
Polecam oglądać do końca, bo na początku mamy trochę vocalu, potem same bity ;)
YouTube Video
Pozdro
Edytowane przez Zielok dnia 29-07-2010 13:57
Drop beats, not bombs!
1. Naucz się trzymać mikrofon.
2. Rób swoje beaty ,a nie xerujesz typu "If your mother only know " etc.
3. Ćwicz podstawy . Stopa,Werbel,Hi-Hat,Rimshot,Keh.
4. Dopóki nie spełnisz tych podpunktów nie nagrywaj ,bo będziesz kolejnym polpoo.
1. Mikrofon trzymam tak, bo jak mam go przed ustami to słychać każdy wydech i świst powietrza.
2. Nie kopiowałem wszystkich.
3. Cały czas się ćwiczy ;)
4. Ale polpoo jest dobry Drop beats, not bombs!
BB_Hunter napisał/a:
1. Mikrofon trzymam tak, bo jak mam go przed ustami to słychać każdy wydech i świst powietrza.
2. Nie kopiowałem wszystkich.
3. Cały czas się ćwiczy ;)
4. Ale polpoo jest dobry
Więc właśnie moja odpowiedź :
1. Właśnie dlatego powinieś trzymać go przy ustach ,i walczyc z tym oddechem i swistami dlatego ,ze tak ma każdy początkujący beatboxer ,że słychać oddech.
2. Kopiowałes bardzo - to nie jest wytlumaczenie ,ze wszystkich. Wystarczy ,że kopiujesz.
3. No i o to chodzi .
4. Jeżeli to nie była ironia - to wyjdź i zamknij drzwi ...
Poolpo? Lubilem go moze przez pół roku...od niego sie na początku uczylem, i wiele osób nie zaprzeczy ze oni też Teraz na dzwiek tego nazwiska reaguje tak, jak czarodzieje w książkach J.K.Rowling na dźwięk imienia Voldemort, przy czym że ja nie ze strachu, ale z politowania, i sarkazmu mówiąc, że jest on poprawnym wzorem do nasladowania (mówie o beatboxie.. do jego wagi i obżarstwa nic nie mam)
Beacik spoko, tyle że Xero, ale każdy xeruje/xerował. Opanuj jeszcze clapsnare'a..
Hmm...murzynem od środka? Rasista musi mieć przy tobie spory dylemat
Peace...
Beatbox - kaszel i mlaskanie do rytmu, w wyniku czego powstają dźwięki łudząco podobne do basu, perkusji i skreczy.
Przeskocz do forum:
Copyright PHP-Fusion 2002-2008 Nick Jones Released as free software without warranties GNU AGPL v3